• Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 20 EUR
  • Veilig & achteraf betalen

9.6Out of 1324 Reviews

ALLEEN VANDAAG 25% KORTING OP FOOTWEAR


    Privacy Policy

    Privacybeleid Ibiza-Fashion

    https://www.ibiza-fashion.nl

    Versie 0.5
    Deze pagina is voor het laatst aangepast op 03-05-2019.

    Over ons privacybeleid

    Ibiza-Fashion geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben
    voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik
    van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking
    aan derden.
    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van
    Ibiza-Fashion. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 15/06/2018, met het publiceren
    van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens
    over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke
    voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze
    wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met
    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

    Over de gegevensverwerking

    Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

    Webwinkelsoftware

    LightSpeed
    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Lightspeed heeft toegang tot uw
    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
    Lightspeed is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
    beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en
    een sterk wachtwoordbeleid. Lightspeed maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met
    betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.
    Lightspeed behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de
    dienstverlening verder te verbeteren.

    Herinnering winkelwagentje
    We verzamelen persoonlijke gegevens, als bijvoorbeeld email, factuur en verzend adres en telefoonnummers. Ons primaire doel in het verzamelen van persoonlijke gegevens is om je als bezoeker een zo soepel, efficiënt en gepersonaliseerde winkel ervaring te laten ervaren. Zo contacteren wij bijvoorbeeld klanten die hun winkelwagen hebben laten staan om te kijken of er een probleem was. Dit proces wordt uitgevoerd door het bedrijf Shappz (shappz.com). Shappz deelt geen gegevens met externe partijen.

    E-mail en mailinglijsten

    MailChimp
    Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen
    doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de
    ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp
    beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of
    e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het
    verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

     

    Payment processors

    Uw creditcard of betalingsgegevens worden door ons niet bewaard, omdat deze uit veiligheidsoverwegingen niet worden opgeslagen. Uw persoonlijke gegevens die bij Ibiza-Fashion bekend zijn, zullen nooit voor commerciële doeleinden aangeboden of verkocht worden aan derden.

    U heeft de vrijheid te kiezen uit de verschillende betaalmogelijkheden die Ibiza-Fashion aanbiedt. Op het moment dat u kiest voor een betaalprovider, gaat u een overeenkomst aan met de betreffende betaalprovider. Op dat moment is de privacy policy van deze betaalprovider van toepassing op de gegevens die u verstrekt.

    Shapzz
    We verzamelen persoonlijke gegevens, als bijvoorbeeld email,  factuur en verzend adres en telefoonnummers. Ons primaire doel in het verzamelen van persoonlijke gegevens is om je als bezoeker een zo soepel, efficiënt en gepersonaliseerde winkel ervaring te laten ervaren. Zo contacteren wij bijvoorbeeld klanten die hun winkelwagen hebben laten staan om te kijken of er een probleem was.

    Mollie
    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of
    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw
    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de
    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle
    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van
    toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw
    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan..

    Beoordelingen

    Google
    Wij verzamelen reviews via het platform van Google. Als u een review achterlaat via Google
    dan bent u verplicht om uw naam en e-mailadres op te geven. Google deelt deze gegevens met
    ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. Google publiceert uw naam en woonplaats
    eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Google contact met u opnemen om een toelichting op
    uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres
    met Google. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.
    Google heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te
    beschermen. Google behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening
    derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Google toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde
    waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de
    onderdelen van de dienstverlening waarvoor Ibiza-Fashion derden inschakelt.

    Shappz product reviews

    Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, vraagt Ibiza-Fashion na iedere bestelling een beoordeling van de bestelde artikelen. Op deze manier kunnen klanten zelf aangeven of het artikel voldoet aan de verwachtingen. Nieuwe klanten kunnen hierdoor een betere indruk van de artikelen krijgen. 

    Enkele dagen na uw aankoop ontvangt u een e-mail waarin u gevraagd wordt een beoordeling over de bestelde artikelen te geven. Deze e-mail wordt door het systeem van Shappz (shappz.com) automatisch verstuurd en kan door ons niet geannuleerd worden. 

    Verzonden mails worden door Shappz 3 maanden (90 dagen) bewaard en vervolgens verwijderd. Statistische gegevens worden geanonimiseerd (niet tot een persoon te herleiden) bewaard.

    Verzenden en logistiek

    LOGXSTAR / PostNL / DPD
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de
    diensten van LOGXSTAR voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en
    woonplaatsgegevens met LOGXSTAR delen. LOGXSTAR gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de
    overeenkomst. In het geval dat LOGXSTAR onderaannemers inschakelt, stelt LOGXSTAR uw gegevens ook aan deze partijen
    ter beschikking.

    Facturatie en boekhouden

    Snelstart
    Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van
    Snelstart. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze
    gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie
    en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Snelstart. Wij delen uw naam, adres en
    woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het
    administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.
    Snelstart is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Snelstart gebruikt uw
    persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

    Externe verkoopkanalen

    Bol.com
    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst
    dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te
    handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische
    maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

    Marktplaats.nl
    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling
    plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw
    bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en
    organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

    Google Shopping
    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Google Shopping. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Google Shopping uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

    Doel van de gegevensverwerking

    Algemeen doel van de verwerking

    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de
    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor
    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek -
    op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden
    niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.
    Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed
    of wettelijke verplichting.

    Automatisch verzamelde gegevens

    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening
    verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen
    persoonsgegevens.

    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

    In voorkomende gevallen kan Ibiza-Fashion op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot
    het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk
    geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt
    daartegen verzetten.

    Bewaartermijnen

    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft
    dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten
    als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw
    (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.
    Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw
    opdracht hebben vervaardigd.

    Uw rechten

    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met
    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke
    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.
    In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds
    bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te
    ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in
    het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van
    gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.
    U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij
    uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

    Inzagerecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U
    ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons
    bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich
    hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

    Rectificatierecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij
    u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

    Recht op beperking van de verwerking

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken.
    U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij
    ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

    Recht op overdraagbaarheid

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze
    contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt
    ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij
    hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid
    kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van
    databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

    Recht van bezwaar en overige rechten

    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of
    in opdracht van Ibiza-Fashion. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in
    afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van
    gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.
    U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden
    onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening
    dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

    Cookies

    Google Analytics

    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij
    gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze
    verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij
    hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

    Cookies van derde partijen

    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze
    privacyverklaring.

    Wijzigingen in het privacybeleid

    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest
    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met
    betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Ibiza Fashion 9.6 / 10 - 1324 Reviews @ LOGXSTAR
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »