Gratis verzending vanaf € 20,00 binnen Nederland
Achteraf betalen met Klarna
Levering uit voorraad
14 dagen retourrecht
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.ibiza-fashion.nl

Ibiza-Fashion.nl is onderdeel van LOGXSTAR (Kamer van Koophandel: 6700 6493), hierna te noemen Ibiza Fashion, verleent u hierbij toegang tot www.ibiza-fashion.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

IBIZA FASHION behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

IBIZA FASHION spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van IBIZA FASHION.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met IBIZA FASHION. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. IBIZA FASHION oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan IBIZA FASHION nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij IBIZA FASHION en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van IBIZA FASHION, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Ibiza-Fashion.nl 9.5 / 10 - 152 Reviews @ Ibiza-fashion.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »